Κυριακή 27 Απριλίου 2014

"Έκλεψε" τον βαθμό η Χαλ, 2-2 με τη Φούλαμ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Χαλ κατάφερε να γυρίσει τη κατάσταση και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Φούλαμ μετά το 2-2 σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο "Craven Cottage" και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την ομάδα του Μάγκατ για παραμονή.


Χωρίς για ένα ακόμη παιχνίδι στην αποστολή της τον Κώστα Μήτρογλου παρατάχθηκε η Φούλαμ στο παιχνίδι, που είχε προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά στο τέλος "αυτοκτόνησε" με τη Χαλ να εμφανίζεται ψυχωμένη και να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν και δύο δοκάρια!

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνης ποιότητας, με τους γηπεδούχους να έχουν τη κατοχή της μπάλας αλλά η Χαλ ήταν εκείνη που δημιουργούσε τις φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν όλα τα γκολ, ο Μάγκατ έκανε ορισμένες αλλαγές στο επιθετικό κομμάτι, οι οποίες απέδωσαν άμεσα.


Οι "κότατζερς" ευτύχησαν να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Ντεγιάγκα στο 55', ενώ τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τη κεφαλιά του Αμορεμπιέτα, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα για μια νίκη-ανάσα.
Η Χαλ έμοιαζε χαμένη, ενώ η Φούλαμ συνέχιζε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.
Ωστόσο, και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι τίγρεις κατάφεραν και μείωσαν στο 75' με τον Γέλαβιτς σε 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι.


Στο 81', και με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, η Φούλαμ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι με τον Ντάρεν Μπέντ. Ακολούθησε άλλο ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 85', αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Λόνγκ έπιασε ωραία κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.




Έτσι, η Φούλαμ παραμένει... στα χαμηλά (31 βαθμούς) και εξακολουθεί να παλεύει για παραμονή, ενώ αυτή η ισοπαλία έδωσε ουσιαστικά μαξιλαράκι ασφαλείας για τη Χαλ που βρίσκεται στους 37 βαθμούς.





Οι συνθέσεις
ΦΟΥΛΑΜ (5-4-1): Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Ρίισε (46' Ρίτσαρντσον), Μααμαντού Ντιαρά, Σκοτ Πάρκερ, Σίντγουελ (53' Μπεντ), Χόλτμπι (46' Ντεζάγκα), Ρονταγέγκα.
ΧΑΛ (5-3-2): Χάρπερ, Ελ Μοχαμαντί, Τσέστερ, Μπρους (67' Αλούκο), Κέρτις Ντέιβις, Ροζένιορ (81' Μπόιντ), Χάντλστοουν, Μάιλερ (82' Σαγκμπό), Λίβερμορ, Λονγκ, Γέλαβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου