Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Νίκησε τη Χαλ με 2-1 η Έβερτον και πάει Europa

Σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Έβερτον δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τη Χαλ με 2-1 στο "KC Stadium" και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.


Ένα ήσυχο απόγευμα πέρασαν τα ζαχαρωτά στην έδρα της Χαλ από όπου απέδρασαν με τη νίκη που τους εξασφάλισαν την 5η θέση στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο επόμενο Europa League.
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έπαιξε όσο χρειαζόταν και σκοράροντας στην αρχή κάθε ημιχρόνου, πήρε τους 3 βαθμούς.
Δράστες για τα ζαχαρωτά ήταν ο ΜακΚάρθι που άνοιξε το σκορ στο 9', ενώ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Λουκάκου με ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 0-2, με τη Χαλ να μη μπορεί να φανερώσει καμία σθεναρή αντίδραση, ολοκληρώνοντας με ήττα τη σεζόν.

Έτσι, η Έβερτον τερμάτισε στη 5η θέση με 72 βαθμούς και από του χρόνου θα συμμετέχει στο Europa League, καθώς κατάφερε να αφήσει εκτός Ευρώπης τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Στιβ Μπρους τερμάτισε χαμηλά στη βαθμολογία αλλά η υπόθεση σωτηρία είχε κριθεί προ πολλού.

Χαλ - Έβερτον 0-2 (Τα γκολ του αγώνα)




Οι συνθέσεις
ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμαντί, Φιγκερόα, Ντέιβις, Μπρους, ΜακΣέιν (63’ Ροσένιορ), Λίβερμορ, Κουίν, Γέλαβιτς (54’ Φράιατ), Αλούκο (73΄ Κόρεν), Χάντλστοουν
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Τζαγκέλκα, Ντεστέν, ΜακΓκίντι (69’ Ντελοφέου), Μπάρι, Λουκάκου (90’ Τραορέ), Νέισμιθ, Όσμαν (77’ Πίεναρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου