Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Νίκη παραμονής για την Άστον Βίλα, 3-1 τη Χαλ

Σημαντική ανάσα πήρε η Άστον Βίλα επικρατώντας της Χαλ με 3-1 στο "Βίλα Πάρκ" κι έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο οι τίγρεις.


Οι χωριάτες πήραν αυτό που ήθελαν από την αναμέτρηση με τη Χαλ και μετά το 3-1 έχουν εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη παραμονή τους στη Premier League.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Γουέστγουντ έβαλε μπροστά την ομάδα του που ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι.
Καθώς οι χωριάτες συνέχιζαν την πίεση, ήρθε το αυτογκόλ του Μπόουερι στο 28' για να γίνει 1-1 για τη Χαλ, σε μία φάση που εξ αρχής ήταν οφσάιντ.
Αλλά η ομάδα του Λάμπερτ αντέδρασε εξαιρετικά στη συνέχεια και μέσα σε πέντε λεπτά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Βάιμαν να είναι πρωταγωνιστής.
Μετά από μια περιπετειώδης φάση, στο 41' ο Βάιμαν με κεφαλιά κάνει το 2-1 και στις καθυστερήσεις πάλι με κεφαλιά του ίδιου παίκτη γίνεται το 3-1 για την Άστον Βίλα και ουσιαστικά κλειδώνει την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο.
Με το ρυθμό και τον χρόνο να κυλά υπέρ των γηπεδούχων, η κατάσταση ουδόλως άλλαξε στο δεύτερο μέρος και χωρίς άγχος οι χωριάτες είχαν κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας ευκαιρίες, με πιο σημαντική αυτή στο 63' με το σουτ το Μπόουερι να απομακρύνει ο Χάρπερ.

Το τελικό 3-1 αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους καθώς γνωρίζουν ότι έχουν σχεδόν πετύχει την παραμονή της ομάδας στα σαλόνια της Premier League. Στο άλλο στρατόπεδο, η ομάδα του Στιβ Μπρους δεν κινδυνεύει άμεσα και παραμένει σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Άστον Βίλα - Χαλ 3-1 (Goals)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου