Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ 1-3

Επιστροφή στις νίκες η Νιουκάστλ, στη διακεκαυμένη ζώνη η Γουέστ Χαμ.
22η αγων. Barclays Premier League

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο Σαίντ Τζέιμς Παρκ για τις καρακάξες, που με πρωταγωνιστή τον Γιοάν Καμπάιγ, η Νιουκάστλ απέδρασε από το Λονδίνο, επικρατώντας με 3-1 της Γουέστ Χαμ.

Η Νιουκάστλ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, παίρνοντας άνετη νίκη με 3-1.
Καμπάιγ και Ρεμί πήραν πάνω τους το παιχνίδι, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη για τις καρακάξες.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Καμπάιγ στο 16', για να έρθει ο Ρεμί με ωραίο κατέβασμα και προβολή να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Γουίλιαμσον με αυτογκόλ μείωσε για τους γηπεδούχους.
Αμφότερες είχαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τη καλύτερη να είναι για τους γηπεδούχους. Στο 76', ο Κάρολ βρέθηκε στη μικρή περιοχή και σχεδόν ανενόχλητος δε μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στο κενό τέρμα.
Το τελειωτικό χτύπημα έδωσε και πάλι ο Καμπάιγ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, διασφαλίζοντας τη νίκη και την εκπληκτική του εμφάνιση.


Το τέλος του αγώνα βρίσκει τη Νιουκάστλ στην 8η θεση της Premier League με 36 βαθμούς, να απέχει έναν βαθμό από την Γιουνάϊτεντ(που παίζει αύριο με την Τσέλσι) και να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η Γουέστ Χαμ βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη(18η θέση) και είναι ισόβαθμη με τις Σάντερλαντ και Κάρντιφ.
Οι συνθέσεις

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τέιλορ, Ρατ, Νομπλ, Τζόνσον, Κόλινς, Ντάουνινγκ, Κόλισον (46’ Μόρισον), Κόουλ, Ντιαμέ (62’ Κάρολ), Τζάρβις (73’ Κόουλ).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιανγκά – Μπιβά, Σαντόν (74’ Ντάμετ), Ανίτα (60’ Αμεόμπι), Γουίλιαμσον, Τέιλορ, Σισοκό, Τιοτέ, Ρεμί (78’ Μπεν Αρφά), Καμπάιγ, Γκουφράν.

1 σχόλιο: