Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

PRE GAME: ΧΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ

ΧΑΛ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΧΟΤΣΠΕΡ 
ΓΗΠΕΔΟ: Kingston Communications Stadium (Hull) (25505 θέσεις)
ΣΚΟΡ 1ου ΑΓΩΝΑ: ΤΟΤΕΝΑΜ-ΧΑΛ 1-0
Για το Λίγκ Καπ 30/10/13 Τότεναμ-Χαλ 1-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: A. Taylor



ΧΑΛ ΣΙΤΙ:
Ηττήθηκε για τέταρτο σερί παιχνίδι της Πρέμιερ Λίγκ και έπεσε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές.
Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, εμ τον Νίκιτσα Γέλαβιτς να μην μπορεί να πετύχει γκόλ από ευνοική θέση αρκετά νωρίς στο ματς.
Στο 16' ο Πάντσεον έκανε το 1-0 για την λονδρέζικη ομάδα που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η Χαλ μπήκε καλύτερα κυνήγισε το παιχνίδι, δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα την μεγάλη ευκαιρία του Κουίν στις καθυστερήσεις να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει για τους "τίγρεις" και έτσι η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια σπουδαία νίκη.
Με δέκα παίχτες τελείωσε το παιχνίδι η Χαλ με τον Μακ Γκρέγκορ να αποβάλεται και να πέρνει την θέση του κάτω από τα γκολπόστ ο Χάντλεστόουν!!
Αξίζει να αναφερθεί πως η Χαλ έχει να σκοράρει για τέσσερα σερί παιχνίδια της Πρέμιερ παρά τις προσθήκες Γέλαβιτς-Λονγκ!!

Βρίσκεται στην 13η θέση με 23 βαθμούς.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Με τις συνηθείς απουσίες θα παραταχθεί η Χαλ καθώς Αλούκ και Τσέστερ είναι εκτός. Δεν παίζει ο Λίβερμορ (δανεικός από Τότεναμ) και ο τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Μακ Γρέγκορ που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

ΤΟΤΕΝΑΜ:
Διαρσυμό πέντε ανέμων γνώρισε η Τότεναμ καθώς ηττήθηκε με 5-1 από την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο White Hart Lane!!
Σκόρερ για την Μάντσεστερ ήταν οι Σέρχιο Αγουέρο (15'), Γιαγιά Τουρέ (50'πεν.), Έντιν Τζέκο (53'), Γιόβετιτς (78') και Κομπανί στο 89", ενώ για την Τότεναμ είχε μειώσει προσωρίνα σε 3-1 ο Ετιέν Καπού στο 59'.
Παράπονα από τον διαιτητή έχουν τα "σπιρούνια":
Στο 51' απέβαλε τον Ρόουζ, το πέναλντι και η αποβολή εις βάρος της Τότεναμ και το κανονικό γκόλ του Ντόουσον που δεν μέτρησε όταν το σκόρ ήταν ακόμα στο 0-1.
Παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς σε 23 αγώνες της Πρέμιερ. 8 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες έχει μακρυά από το γήπεδο της.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Λαμέλα, Τάουνσεντ τα προβλήμτα του Τιμ Σέργουντ για το σημερινό ματς. Δόθηκε δανεικός ως το τέλος της σεζόν ο Χόλτμπι στην Φούλαμ. Χάλασε η επιστροφή του Μπερμπάτοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου