Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Οι top 10 μεταγραφές στο νησί

Και αυτόν τον χειμώνα, η μεταγραφική κίνηση στο νησί ήταν έντονη. Η περίοδος των μεταγραφών έχει λήξει εδώ και περίπου 10 ώρες και το premierleaguegreeksupporters σας παρουσιάζει το Τοp 10.



10.Marco Boriello/Antonio Nocerino


H αλήθεια είναι ότι εδώ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω έναν από τους δύο. Η  West Ham προσέθεσε δυο παίκτες στο ρόστερ της που θα της δώσουν φρεσκάδα και ενέργεια και ίσως αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας στην υπερπροσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία. Επίσης, είναι σημαντικό ότι είναι και οι δυο Ιταλοί και θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον στην προσαρμογή τους στην νέα πραγματικότητα.

9.Aiden McGeady


H φετινή Everton είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Όμως όσο περνούσε ο καιρός, διακρινόταν ολοένα και περισσότερο μια αδυναμία της, το ότι δεν είχε μεγάλο βάθος ρόστερ. Ο Aiden McGeady μετά από μια τετραετή καριέρα στο εξωτερικό, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για χάρη της Everton, και είναι έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στην νέα του ομάδα.



8.Luuk De Jong

H Newcastle φέρθηκε πολύ έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα και χωρίς να ξοδέψει χρήματα ενίσχυσε την ομάδα της στην επίθεση. Ο De Jong έχει κάνει πολύ καλές χρονιές με την φανέλα της Gladbach και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με την συμμετοχή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

7.Pablo Armero

Ανακοινώθηκε από την West Ham την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Η απόκτηση του με την μορφή δανεισμού από την Napoli έφερε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών των σφυριών οι οποίοι υποδέχτηκαν τον Κολομβιανό με ανοιχτές αγκάλες.







6.Kώστας Μήτρογλου

Στην 6η θέση έχουμε ελληνικό ενδιαφέρον με τον Κώστα Μήτρογλου και την μεταγραφή του στην Fulham. O Έλληνας striker κόστισε στους Λονδρέζους 15 εκατομμύρια και κάτι ψιλά ενώ θα πάρει 10 εκατομμύρια για τα επόμενα 4 χρόνια. Στο Λονδίνο θα βρεί συμπαίκτη και τον Γερόλυκο Γίωργο Καραγκούνη






5.Mohamed Salah

Ήταν ένα από τα μίνι θρίλερ αυτού του παζαριού. Στην αρχή φαινόταν κλεισμένος στην Liverpool και φημολογήθηκε ότι πέρναγε ιατρικά όμως τελικά κατέληξε στην Chelsea του Jose Mourinho. Την Chelsea την γνωρίζει καλά αφού είχε σκοράρει απέναντι της με την φανέλα της Βασιλείας ουκ ολίγες φορές!





4. Lewis Holtby

Ένα μεγάλο ταλέντο του Γερμανικού ποδοσφαίρου που δεν κατάφερε να στεριώσει στην Tottenham και παραχωρήθηκε δανεικός στην Fulham. Μαζί με τον Κάρα, τον Μητρογκόλ, τον Dempsey θα προσπαθήσουν να σώσουν την χρονιά για την Fulham.







3.Nemanja Matic

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα της σέρβικης σχολής του ποδοσφαίρου είναι και ο Nemanja Matic. Ο Σέρβος μέσος μεταγράφηκε από την Benfica στην Chelsea έναντι του ποσού των 21 εκατμμυρίων λιρών.Αναμένεται να δώσει ανάσες και λύσεις στο προβληματικό κέντρο των μπλέ σε κάποια παιχνίδια..Ο Special One κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς αφού αποτελούσε τον διακαή πόθο του.














2. Kim Kallstrom

Φτάνουμε σιγά σιγά στην κορυφή και εδώ έχουμε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό Kim Kallstrom (Κάλλστρομ ή Σέλστρεμ για άλλους). Έξυπνη κίνηση για τους κανιονέρηδες ή λύση ανάγκης; Η σαιζόν θα δείξει..Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Arsene Wenger θα έχει ακόμα έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στο μυαλό του στην επιλογή πριν το ματς. 

1. Juan Mata

Στην κορυφή του Top 10 -ποιός άλλος;- ο Juan Mata. Η United ήθελε να διασκεδάσεις τις εντυπώσειςλόγωτης τραγικής σαιζόν που διανύει και κατάφερε να αποκτήσει τον -παγκίτη- Juan Mata από την Chelsea.Αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις σε μια θέση που φέτος η United πονάει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου