Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τεράστια νίκη η Κρίσταλ Πάλας, 1-0 τη Χαλ

Σπουδαία βαθμολογική νίκη πέτυχε η Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Χαλ και πήρε βαθμολογική ανάσα που απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.


Με ένα γκολ στο 15' του Πάντσεον, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χαλ και είναι πλέον στο +5 από τη διακεκαυμένη ζώνη.
Οι τίγρεις το πάλεψαν ως το τέλος αλλά δε κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, τη τέταρτη συνεχόμενη για την ομάδα του Μπρους.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τη καθολική υπεροχή στο παιχνίδι. Ιδίως μετά το γκολ του Πάντσεον, η Χαλ έχασε το ρυθμό του παιχνιδιού κι έτσι η πλάστιγγα έγειρε πλήρως με το μέρος των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, η Χαλ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πιέσει και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Οι τίγρεις είχαν τη πιο κλασική φάση με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Ροσενιόρ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Παρά τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 90', η Κρίσταλ Πάλας πήρε τη νίκη που έφτασε τους 23 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Νοέμβριο η Κρίσταλ Πάλας απείχε 10 βαθμούς από τη Χαλ και τώρα είναι ισόβαθμες!


Οι συνθέσεις

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Μαριάπα, Γκαμπιντόν, Ντιλέινι, Μόξεϊ, Γουόρντ, Γιέντινακ, Πάντσεον, Μπολάσι, Σαμάκ, Ζερόμ
Χαλ: ΜακΓκρέγκορ, Ροσενιόρ, Ντέιβις, ΜακΣέιν, Μπρους, Χάντλστοουν, Ελ Μοχαμαντί, Μέιλερ, Λίβερμορ, Λονγκ, Γέλαβιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου