Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ποιο ντέρμπι;

Ένα είναι το αφεντικό στη πόλη του Μέρσισαϊντ. Η Λίβερπουλ φιλοδώρησε με 4 γκολ την Έβερτον και την άφησε 4 βαθμούς πίσω της.


Πλάκα έκανε η αρμάδα του Μπρένταν Ρότζερς απέναντι στα ζαχαρωτά. Εξαιρετικοί οι κόκκινοι, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Έβερτον που ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο.
Το έναυσμα για το θρίαμβο έδωσε ο Τζέραρντ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σουάρεζ. Το βράδυ έγινε ακόμα χειρότερο για την Έβερτον, όταν ο Στάριτζ σκόραρε δις (33', 35') και έκανε το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Εφιάλτης δίχως τέλος για τα ζαχαρωτά.
Το τέταρτο γκολ για τους κόκκινους έβαλε ο Σουάρεζ στο 50' μετά από κόντρα επίθεση, ενώ ο Στάριτζ δε κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ όταν έστειλε τη μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι στο 54'. Στο τελευταίο μισάωρο, η Λίβερπουλ "έσβησε" τη μηχανή, με το 4-0 να μένει ως το τέλος.

Τραγική εμφάνιση για τα ζαχαρωτά, που πέρα από την ήττα, έχασαν και τον Λουκάκου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, που γύρισε το δεξί του αστράγαλο.




Η Λίβερπουλ φιγουράρει στη πρώτη τετράδα με 46 βαθμούς, με την Έβερτον να βρίσκεται στην 6η θέση με 42. Εντυπωσιακοί και ανεβασμένοι οι κόκκινοι τη φετινή περίοδο, δείχνουν ότι μπορούν κάλλιστα να διεκδικήσουν μια θέση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.














Οι συνθέσεις


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Φλάναγκαν (73' Κέλι), Κολό Τουρέ, Σκρτελ, Αλί Σισοκό, Τζέραρντ, Χέντερσον, Στέρλινγκ, Κοουτίνιο (79' Λουίς Αλμπέρτο), Στάριτζ (71' Μόουζες), Λουίς Σουάρες.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Στόουνς, Τζαγκιέλκα, Αλκαράς, Μπέινς, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ (76' ΜακΓκίτι), Μιραλάς, Πίνααρ (46' Λίον Όσμαν), Λουκακού (25' Νέισμιθ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου