Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Post game: Manchester United -Cardiff City










Ο νεος ειναι ωραιος και αυτο φανηκε στο προχθεσινο παιχνιδι καθως στο ντεμπουτο του αποθεωθηκε απο τους οπαδους της Γιουναιτεντ και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον Χουαν Ματα.

Στα του αγωνα τωρα αναγενημενη φανηκε η ομαδα του Μογιες καθως νικησε την ομαδα της Καρντιφ σε ενα ιδιαιτερο παιχνιδι για τον προπονητη της Σολσκιερ με 2-0 μεσα στο Ολντ Τραφορντ .

Σκορερ σε αυτον τον αγωνα ο Φαν Περσι στο (6’),και στο  60’ κλειδωσε τουσ 3 βαθμους ο Γιανκ.



Το ματς:

Ως αλλη ομαδα μπηκε στον αγωνιστικο χορο η ομαδα της Γιουναιτεντ καθως με Ματα και Φαν περσι μετα απο πολλυ καιρο στιν αρχικη 11αδα ανοιξε το σκορ κιολας στο 6ο λεπτο σε ολο το προτο μερος εγιναν μια δυο ευκαιριες την ωρα που οι Ουαλοι δεν μπορουσαν να απειλησουν τον Ντε Χεα.

Στο δευτερο μερος κιλησε καπως πιο νευρικα  ο αγωνας καθως φαινονταν πος κατι δεν παει καλα αλλα στην συμπληρωση μιας ωρας αγωνα ο Γιανκ  κανει το 2-0 και τελειωνει τον αγωνα η ομαδα του Σολσλκιερ τα ειχε παρατησει καθως ο Βαλεντσια φανηκε για δευτερη φορα ατυχος οπος στο πρωτο μερος.Αλλη μια ευκαιρια ειχε ο Γιανουζάι.

Ενα ακομη θετικο για την Γιουναιτεντ ηταν η επανεμφανιση του Ρούνεϊ αλλα φανηκε οτι δεν ηταν ετοιμος για 90 λεπτο οπως και ο Φαν Περσι.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά, Βαλέντσια, Τζόουνς, Γκιγκς (71’ Κλέβερλι), Γιανγκ, Μάτα (84’ Γιανουζάι), Φαν Πέρσι (63’ Ρούνεϊ)


Κάρντιφ: Μάρσαλ. Κόλκερ, Χάντσον (69’ Τέρνερ), Τζον, Μακνιούτον, Μεδέλ, Γουίτς, Νουν (78’ Ντέλι), Μουτς (52’ Κιμ), Μπέλαμι, Κάμπελ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου